• ШТА ЈЕ ТО ШТО НАС СТАВЉА ИСПРЕД ДРУГИХ ШКОЛА НА НОВОМ БЕОГРАДУ?
    Данас је ОШ "Иван Гундулић" једна од естетски најуређенијих, а по раду и по резултатима једна од најугледнијих ОШ у Новом Београду, а да тако и остане залагаће се сви чланови колектива на челу са директорком као и ученици који са поносом изговарају име Ивана Гундулића.

Наставници раде по
Менса НТЦ систему учења.

Ми смо модерна школа са традицијом у којој деца одрастају и стичу знања у пријатној атмосфери. Из наших клупа се креће у живот са добром сликом о себи и школи, у коју се поново враћа у улози родитеља. Школа окупља људе који воле да раде са децом, креативце и ентузијасте.


Наша школа припрема децу за живот у друштвеном окружењу, припрема децу за живот у областима рада, слободног времена, породице и друштва.


Укратко:

  •  ми смо школа која деценијама прати новине у образовању;
  • наша сатисфакција је успех наших ученика на такмичењима и у средњој школи;
  • наши ђаци су препознатљиви по понашању и успешности.


За осам година свако дете може, захваљујући многобројним активностима које школа нуди, да открије своје способности, негује и развија склоност и љубав према жељеним областима.

  Ученици излазе из наше школе са јако добрим предзнањем, мотивисана су за рад у средњим школама, имају радне навике, васпитана су, поштују старије...

Између наставника и ученика је изграђен један добар однос пун уважавања, толеранције и поштовања - зато наши ђаци и када напусте ову школу, понесу је дубоко у свом срцу, радо о њој причају и радо је се сећају.

То је свакако заслуга свих запослених;

И поред свега наведеног, мишљења смо да школу данас чине наши ђаци и ми, њихови учитељи и наставници који смо све мање предавачи а све више организатори. Децу учимо да мисле, да уче, да раде, да се друже, играју и прихватају одговорност. Успеси на такмичењима, развојни пројекти, ваннаставне активности, дружења, екскурзије, школе у природи, симпатије... већ годинама чине школу „ИВАН ГУНДУЛИЋ“.*Свим будућим првацима желимо срећан почетак и пуно успеха! Унапред се радујемо осмесима којима ћете улепшати нашу школу!